De Generaal HIDDEMA, Bert

De Generaal is meer dan een boek over Rinus Michels. Het gaat ook over de meest glorieuze periode van het Nederlandse voetbal - van Ajax tot en met Oranje - en over training, coaching, crisismanagement en sportpsychologie.
Michels scoorde op zijn zeventiende tijdens zijn debuut bij Ajax vijf doelpunten en kwam vijf keer voor Oranje uit in een officiële interland. Hij is de grondlegger van het totaalvoetbal, waarbij het resultaat voorop staat, maar de verdedigers in dienst blijven spelen van de aanval.
Michels heeft zichzelf het vak geleerd. Al voor er trainerscursussen bestonden, legde hij bij de Amsterdamse amateurclub JOS de grondslag voor een aanpak die zou uitgroeien tot een nieuwe manier van voetbal.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis