Het architectenboek HOEKJEN, H.-J. een verkenning van historische, huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen de (interieur-)architectuur

Thema: De rol van de architect verandert

Geïnterviewden: Kees van der Hoeven, Winy Maas, Herman Hertzberger, Cees Dam, Carel Weeber, Wim Quist, Max van Huut, Francine Houben, Aaron Betsky, Kees Spanjers, Jorge Pensi.

In dit bijzondere boek zijn uitgebreide interviews opgenomen met bovenstaande personen. Deze en andere artikelen geven een beeld van de historische, huidige én toekomstige ontwikkelingen binnen de (interieur)architectuur.

Deze interviews zijn ook in het Engels en Duits vertaald.

Het hoofdstuk 'Interieur in Beeld' bevat een schat aan afbeeldingen van meubels en projecten, die dit 'interieurjaar' letterlijk en figuurlijk vorm hebben gegeven. Dit hoofdstuk toont onder andere de hoogtepunten van de interieurbeurzen in Milaan, Stockholm, Keulen en Kortrijk.Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 39,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Uitg. 2003. Hele set bestaande uit 8 delen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis