Strooien met Sint HOLLANDER, Vivian den

Roos en Mika verheugen zich al een hele tijd op Sinterklaas. Eindelijk is het 5 december. Het paard van Sint heeft last van zijn been en moet het even rustig aan doen. Sint en zijn pieten arriveren daarom in een politieauto op het schoolplein. Maar waar is de Pakjespiet gebleven...? Voorleesboek met Sint-knutseltips!
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Broekhuis Oldenzaal
Prijs:
€ 4,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis