Algemene kunstgeschiedenis HONOUR, Hugh & FLEMING, John

Druk 7. Algemene kunstgeschiedenis van Hugh Honour en John Fleming wordt internationaal beschouwd als hét eigentijdse overzicht van de geschiedenis van de kunst. In korte tijd heeft het boek zijn waarde als modern standaardwerk bewezen; het wordt door docenten en studenten hoog gewaardeerd en op vele academies en universiteiten voorgeschreven. Honour en Fleming presenteren de kunstgeschiedenis niet eenvoudigweg als de studie van mooie objecten of als een optelsom van de bijdragen van afzonderlijke kunstenaars. Zij belichten de voorwerpen en gebouwen vanuit de culturen waaruit ze zijn voortgekomen, en laten zien dat de geschiedenis van de kunst onlosmakelijk verbonden is met de maatschappelijke en culturele geschiedenis. Goed exemplaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 29,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

zevende druk

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis