Evenbeeld HORN, Dara

Evenbeeld is het verhaal van Leora, een wonderkind uit de provincie, en Bill Landsmann, haar oude buurman. Hun levens kruisen elkaar als Bills kleindochter, een schoolvriendin van Leora, overlijdt. Terwijl Bill probeert het oude joodse leven op diapositief vast te leggen, leert Leora op school en op de universiteit het leven en de liefde kennen. Evenbeeld is een verbluffend verhaal over joods leven en literatuur, traditie en assimilatie, beproefd geloof en herinnering. Gebruikmakend van zinspelingen op het Oude Testament, Hebreeuwse mystiek en joodse numerologie, trekt Dara Horn verrassende parallellen tussen het stadsleven van gewone joden, een jonge chassidische bekeerling en de beproevingen van de zelfkant van de Lower East Side. De lezer reist van het hedendaagse New York naar dat van een eeuw geleden, via het Amsterdam van voor de Tweede Wereldoorlog. De verhalen en thema's leiden tot een verbazingwekkende nieuwe verbeelding van het bijbelboek job en een magische ontknoping.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis