De lage hemel Horst, H. van der Nederland en de Nederlanders verklaard

Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Tien tegen een, dat dit gezegde u te binnen schiet, wanneer een basistrek van de Nederlanders moet worden genoemd. Buitenlanders die hier verblijven, denken er anders over. Zij ervaren onze samenleving als een merkwaardig doolhof van onvoorspelbare mensen. De ene keer negeren ze je beleefd. De andere keer lopen ze zich de benen uit het lijf om je te helpen. Of ze beboeten je streng, omdat je zonder vergunning eet, hekje in de achtertuin hebt getimmerd - maar om de hoek gedogen ze zonder problemen een drugsuitgiftepunt. Paartjes geven elkaar ongegeneerd tongzoenen bij de tramhalte, maar op het werk wordt strijd gevoerd tegen ongewenste intimiteiten. Zelfs je beste vrienden zoeken voor een eetafspraak, een gaatje in hun agenda, in plaats van dat ze gewoon langskomen (omdat er voor vrienden altijd een bord kan worden bijgezet). En ze maken cadeautjes ongegeneerd in jouw aanwezigheid open. Is dat allemaal echt gewoon? Of is het juist wonderlijk? Han van der Horst schetst de Nederlandse samenleving en de Nederlandse mentaliteit. De Engelstalige The Low Sky, Understanding the Dutch werd onmiddellijk een bestseller onder de expatriates in Nederland. Want Van der Horst portretteert gedreven de wonderlijke gewoonheid van ons bestaan.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

zonder omslag

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis