Prisma Basisgrammatica Nederlands - Druk 3, 2008 HOUËT, H. Begrijpelijk voor iedereen

Basisgrammatica Nederlands
Met dit boek kun je op een makkelijke en prettige manier je kennis van de Nederlandse grammatica vergroten of ophalen. Stap voor stap word je door de regels van de Nederlandse taal geleid. Elke volgende stap sluit aan bij de vorige. Op de linkerbladzij worden de regels van het Nederlands uitgelegd en op de rechterbladzij staan verhelderende oefeningen, waarmee je kunt nagaan of je die regels begrepen hebt. Ook geven sommige oefeningen je de gelegenheid om je meer in de stof te verdiepen.
Kennis van de Nederlandse grammatica is van belang om beter te begrijpen hoe je eigen taal in elkaar zit. Maar ook zul je er veel plezier aan beleven als je een vreemde taal wilt leren. Bijvoorbeeld als je op school Engels, Duits of Frans leert. Daarbij zullen ook de Prisma Basisgrammatica's Engels, Duits en Frans je goed kunnen helpen. Maar ook later als je andere vreemde talen wilt leren als Russisch, Portugees of Arabisch zul je die kennis van de grammatica nodig hebben. En misschien ontdek je wel dat grammatica minder saai is dan je dacht.
Henriëtte Houët is trainerladviseur schriftelijke bedrijfscommunicatie bij Vergouwen Overduin. Zij heeft diverse boeken en artikelen geschreven over stijl-en grammaticakwesties in het Nederlands.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis