Geen probleem! HOUT, Gerbrand van zelf je problemen in kaart brengen en oplossen

[1e druk]. Dit boek biedt een methode voor eenieder die zijn problemen en het eigen aandeel daarin onder de loep wil nemen. De auteur behandelt verschillende wijzen waarop men problemen en gedrag kan leren accepteren, analyseren, en structureren. Zwart/wit tekeningen van Let Spek. Met bijlagen en literatuurlijst. Originele ingenaaide paperback. Goed exemplaar, met minimale gebruikssporen, naam op Franse titel. Trefw.: // Rationeel-emotieve therapie / Gedragstherapie / Psychosociale problemen
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis