Brood, geen alledaagse kost Houtzager, G. de geschiedenis, de cultuur, de betekenis en exclusieve recepten

Brood het lijkt zo doodgewoon, zo alledaags dat bijna niemand stilstaat bij dit levensmiddel. In dit boek leest u over het ontstaan de geschiedenis, de cultuur en de betekenis van het brood. U ontdekt hoe het brood in het oude Egypte werd gebakken, waarom matzes plat zijn, wat voor brood men in de Middeleeuwen at, hoe een gastronomische bakker te werk gaat - en nog heel veel meer. Tevens bevat dit rijk geïllustreerde boek een aantal exclusieve recepten, waaronder vrijwel vergeten broodrecepten uit de Oudheid en enkele Oudhollandse streekrecepten.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis