De demonenkoningin HUNTINGTON, Geoffry Schaduwland boek 2

'Nee!' schreeuwt Dave en hij draait zich om en rent door de gang naar de bibliotheek, weg van dedeur naar de oostelijke vleugel. Ik lok ze bij Cecile en deanderen vandaan, denkt Dave. Ze willen mij! Inderdaad volgende beesten en Daves angst groeit. Er is geen uitweg! Anna enMarcus zijn misschien al dood. D.J. ook. En Cecile...Hij hoort haar gillen.Dave woont alweer een paar maanden in het Huis met de Raven. Een groot herenhuis, gebouwd op een Hellegat. De raven hebben zich weer op en rond het huis genesteld en helpen Dave als hij aangevallen wordt door vliegende Demonen. Maar waar komt Dave terecht als hij de Trap in Tijd afrent? En welk onheil wacht hem daar? Dave maakt zich erg zorgen over het visioen dat hij kreeg, waarin hij al zijn vrienden dood in een poel bloed zag liggen. Kan hij ze nog redden? En zal hij sterk genoeg zijn om de Demonenkoningin te verslaan?Deel twee van Huntingtons Schaduwland-serie is net zo spannend en verrassend als deel één. Je kunt het boek pas wegleggen als het uit is!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis