Misdaad Irvine WELSH

Na een burn-out gaat de Schotse rechercheur Ray Lennox met zijn vriendin Trudi naar Florida voor een korte vakantie. Zijn toekomst is: trouwen, uitrusten en van de drugs afblijven. Hoewel Trudi vooral droomt over hun bruiloft, wordt Lennox steeds depressiever en struint stripclubs en nachtcafés van downtown Miami af. In hun appartement ontmoet hij een meisje van tien dat het slachtoffer dreigt te worden van een pedofielennetwerk. Lennox neemt haar mee,maar komt er al snel achter dat de demonen die hem in Edinburgh bijna de kop kostten, hem ook hier weten te vinden.

Een geëngageerde thriller over de relatie tussen een geharde Schotse politieman en een seksueel ontregeld meisje

Over de auteur
Irvine Welsh brak door met zijn spectaculaire en controversiële debuutroman Trainspotting. Danny Boyles verfilming met Ewan McGregor in de hoofdrol is inmiddels een klassieker. Na Trainspotting volgden Acid House, Smeris en Porno waarmee Welsh zijn reputatie als King of Cult meer dan waarmaakte.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis