De joden in Europa, 1550-1750 ISRAELS, Jonathan I.

De dramatische rol die het joodse volk de eeuwen door in de Europese geschiedenis heeft gespeeld kwam in de zestiende en zeventiende eeuw in een belangrijke stroomversnelling. Na jaren van vervolging en uitwijzing groeide de joodse gemeenschap snel, met een toenemende en zeer gevarieerde rol van de joden in de Europese cultuur als gevolg. In dit boek toont Jonathan Israel opnieuw zijn fabelachtige beheersing van de bronnen, en schildert hij een fascinerend landschap, dat zich van de uithoeken van Portugal uitstrekt tot ver in het Midden-Oosten en diep in Polen en Litouwen, met een belangrijke rol (zoals te verwachten bij Israel) voor Nederland. Met literatuuropgave en index. Mooi exemplaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis