De Rotterdammer vertelt verder Ivan Grud rotterdamse kroegverhalen 2

â De Rotterdammer vertelt verderâ is een vervolg op â Rotterdamse kroegverhalenâ en de "Rotterdammer vertelt" wat eerder van zijn hand verscheen. In dit neemt Ivan u mee op zijn reizen door de Ukraine en Indonesia. Hij laat u genieten van zijn eigentijdse visie op de hedendaagse samenleving in zijn Kolderiek actueel. Ivan Grud doet dit weer op zijn welbekende vertellers manier. Onverbloemd is zijn schrijfwijze, onthutsend. Echter altijd gebaseerd op de harde feiten, en niet onthouden van humor. Zijn verslag naar Kersh op Krim in de Ukraine is dan ook aangrijpend. Doch weet hij ook weer het humoristische hierin naar voren te brengen. Tevens geeft hij zijn visie met een kleurrijk dialoog in zijn â Overpeinzingenâ om dan het geheel af te sluiten met een aantal spreuken. Ivan Grud die geen blad voor de mond neemt en de dingen (gebeurtenissen) beschrijft zoals ze zijn. Een waar genoegen voor de liefhebber van korte verhalen, filosofische overwegingen en spreuken.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 15,24
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis