Beroep op onderzoek J. Brinkman van doelgerichte onderzoeksopzet tot toepasbare conclusie

Beroep op onderzoek integreert methodologie en statistiek en geeft een compleet overzicht van het hele onderzoeksproces. Alle stappen komen aan bod: van onderzoeksvraag via operationalisering, vragenlijstconstructie en steekproeftrekking tot statistische verwerking en rapportage. Hierbij zijn formules vrijwel achterwege gelaten en gaat het vooral om de praktische toepassing. Het grote aantal voorbeelden laat zien hoe alles werkt in de praktijk.

Beroep op onderzoek hanteert hierbij een kritisch blik. Het boek geeft ook voorbeelden van situaties waarin onderzoek nauwelijks zinvol lijkt of tekortschiet. Bovendien sluit elk hoofdstuk af met een aantal vragen waarmee de waarde en de kwaliteit van onderzoek in kaart kan worden gebracht.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 29,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

nieuw in plastic

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis