Historische verkenningen van Nieuw-Zeeland J.D. Gerritsen

Historische teksten over de voorkoloniale en de koloniale periode van Nieuw-Zeeland evenals uit perioden daarna, heeft J.D. Gerritsen verzameld en bewerkt in het boek Historische verkenningen van Nieuw-Zeeland. De teksten zijn afkomstig uit allerhande bronnen, zoals reisjournaals, getuigenissen van walvisjagers, reportages en artikelen.

Met deze bronnen brengt de auteur een bont gezelschap bestaande uit gelukszoekers en avonturiers, kunstenaars en kooplieden, reizigers en journalisten weer tot leven. Allerhande gebeurtenissen uit het verleden van Nieuw-Zeeland schetsen een beeld van Nieuw-Zeeland vanaf de oudste tijden tot aan de beginjaren van de twintigste eeuw.

J.D. Gerritsen heeft Nieuw-Zeeland veelvuldig bereisd. Op het moment dat hij in aanraking kwam met de feitelijke verhalen die onderdeel uitmaken van de levende geschiedenis van het land, was hij verkocht. Historische verkenningen van Nieuw-Zeeland is het product van de honger die de auteur ontwikkelde naar Nieuw-Zeelandse geschiedenis.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 24,95
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis