Pocussprookjes 2 De kromme sleutel J. Leunissen ; Sjaak Leunissen

Reeks: Pocussprookjes (2)

Pocus en zijn vriendje Knuf gaan op zoek naar de Kromme Sleutel om fee Fiefee te bevrijden uit de ijsgrot op berg Kalekop. Het dagboek van tovenaar Sikke Neur helpt hen om die grot met de onzichtbare deur te vinden. Daarvoor moeten ze eerst door het gevaarlijke Zwijgwoud en langs de bewakers van het woud. Gelukkig krijgen ze hulp van de woudelfen. Waarom het daarna druk wordt op kasteel Male en wie Whalin is verklappen we niet. Dat lees je in dit boek wel.In dit deel en de andere delen gaat Pocus op zoek naar zijn achtergrond. Hij is te vondeling gelegd aan de hoofdpoort van het koninklijk paleis. Hij beleeft vreemde en spannende avonturen en ontdekt uiteindelijk wie hij is.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 5,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis