Rampspoed J. Siegel

JAMES SIEGEL
RAMPSPOED
Journalist Tom Valle werkt voor The Littleton Journal, de lokale krant van een onaanzienlijk Amerikaans plaatsje in the middle of nowhere. Niet een erg inspirerend bestaan, het verslaan van het onopwindende lokale nieuws.
Tom heeft een beladen verleden: eens was hij de sterreporter van een van Amerika's toonaangevende dagbladen. Maar ten gevolge van het genadeloze tempo van het nieuws en de kick om steeds maar weer de voorpagina te halen, is hij in de fout gegaan. Hij is zijn eigen feature stories gaan bedenken. Zijn naam is nu als de grootste smet aan de branche verbonden.
En nu is hij reporter in dit gat in Californi waar het toppunt van zijn week de bowlingavond is. Totdat hij op een verhaal stuit dat wel eens een grote nationale impact zal kunnen hebben. Maar zal iemand hem nog geloven als hij ermee naar buiten treedt?
Rampspoed is een briljante noir thriller in de traditie van Erin Brockovich en A Civil Action, waarin een in z'n eentje opererende onderzoeksjournalist alles op het spel moet zetten om een verschrikkelijke waarheid aan het licht te brengen.
'Wat een geweldige en geraffineerd opgebouwde thriller! James Siegel maakt een triomfale entr ' - James Patterson over Ontspoord
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 17,99
Voorraad:
Levertijd:

Tijdelijk niet leverbaar

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis