Hugo Claus - Roger Raveel. Brieven 1947-1962 JACOBS, Katrien red. brieven 1947 - 1962

In dit boek wordt de intrigerende briefwisseling tussen Hugo Claus en Roger Raveel uit de periode 1947-1962 voor het eerst integraal gepubliceerd en becommentarieerd. De brieven bieden inzicht in de individuele ontplooiing van deze twee belangrijke naoorlogse kunstenaars en in de manier waarop ze hun plaats zochten in de kunstwereld. Ze laten zich tevens lezen als een boeiend verslag van het artistieke leven na de Tweede Wereldoorlog.
Katrien Jacobs, samensteller van dit boek, is als assistent Moderne Nederlandse Letterkunde verbonden aan het Studie- en documentatiecentrum Hugo Claus
(Universiteit Antwerpen/ISLN).
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis