Wij gingen op reis JAEGGI, Adriaan [e.a.] & SPAAN, Henk & FRANSSEN, Geert

[1e druk]. Vormg.: Volken Beck. Oplage: 1500 ex. Jaarwisselingsgeschenk 2005/2006. Niet in de handel. Bijdragen van Adriaan Jaeggi, Philip Hopman (tekeningen), Geert Franssen, Geert van der Kolk, Dick Schaap en Henk Spaan. Met losse uitvouwbare dwarsdoorsnede van het schip Nieuw Amsterdam (1946). Fraai vormgegeven relatiegeschenk. Zeer mooi exemplaar, met gesigneerd kaartje van de uitgever en compleet met de dvd waarop Polygoon beelden te zien zijn van de doop en tewaterlating van de Nieuw Amsterdam II door koningin Wilhelmina op 10 april 1937.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,90
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

met een persoonlijk kaartje van Miriam de Koning van uitgever Nieuw Amsterdam

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis