De vernietiging van Prosper Morel Jamal Ouariachi

Bij de bouw van de avant-gardistische wolkerkrabber IJ-Morgana aan het Amsterdamse Oosterdok ondervindt de wereldberoemde architect Remco Haak ernstige problemen. Hij ziet zich genoodzaakt de hulp van zijn oude hartsvriend Prosper MorÞl in te roepen. MorÞl, op zijn beurt, heeft wel iets anders aan zijn hoofd. Totaal onverwachts is hij opgezadeld met een doos vol dagboeken van een onlangs overleden jeugdvriendin, Chris Altena.

Ooit vormden Prosper, Remco en Chris een onverwoestbaar driemanschap, maar zowel de vriendschap als de idealen uit die tijd zijn allang vervlogen. Terwijl de wolkenkrabber op instorten staat, beginnen ook de levens van Prosper en Remco steeds meer barsten te vertonen...

Over de auteur
Jamal Ouariachi (1978) studeerde psychologie en geeft tegenwoordig therapie via internet. Hij woont en werkt in Amsterdam.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 25,99
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis