Het recht om ex-moslim te zijn JAMI, Ehsan

In het voorjaar kondigde Ehsan Jami (22) de oprichting van het comité voor ex-moslims aan. Sindsdien stroomt zijn mailbox vol met getuigenissen van mensen die de islam vaarwel hebben gezegd. Dat gaat altijd met veel moeite, vaak met enorme conflicten, en soms met gevaar voor eigen leven gepaard. In zijn boek becommentarieert Jami een aantal van die getuigenissen en onderzoekt hij hoe problemen rondom geloofsafval samenhangen met de aard van de islam.Jami vertelt ook hoe hij zelf van zijn geloof viel en hoe dat hem vele vriendschappen kostte. Verder doet hij een dringend appel op de politiek om de emancipatie van (ex)-moslims hoog op de politieke agenda te zetten en daarbij religieuze gevoeligheden van de moslimgemeenschap niet uit de weg te gaan.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis