Duikplank zonder zwembad JANSEN, D. alle sportcolomns

Dat Dolf Jansen tot zijn zeventiende nauwelijks zijn mond heeft opengedaan, zoals hij aan een interviewer in Rails vertelde, heeft hij meer dan ruimschoots ingehaald. Inmiddels is hij tv-presentator, luidruchtig radiomaker, veelgeroemd cabaretier en bekwaam columnist. Hij zingt, hij dicht en heeft haar lief. Tussendoor loopt hij: hard en veel. Na zijn drie veelgelezen bundels: Stopnaald in maillot, Man zkt. Sport (vrouw geen bezw.) en Spierbundel is voor deze bundel een verzameling gemaakt van Dolfs beste stukken over sport, hier en daar herzien en aangevuld met nieuwe columns. Wat deze teksten met elkaar verbindt, is dat hij telkens opnieuw de lezer weet te treffen met zijn humoristisch, snel, en origineel Dolfiaans taalgebruik.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis