Mister Ferrari JANSMA, Tim & BERKEL, Richard van opkomst en ondergang van het Kroymans-autoconcern

De grenzeloze expansiedrift van Frits Kroymans, eigenaar van het Kroymans-concern en importeur van onder meer Saab, Alfa Romeo, Ferrari en Maserati, eindigde vorig jaar in een faillissement. Hoewel de autoverkoop vrijwel tot stilstand kwam door de recessie, was er bij Kroymans meer aan de hand. Het bedrijf bleek niet crisisbestendig, was in korte tijd hard gegroeid en veel overnamen waren gefinancierd met geleend geld.
De schulden werden het concern fataal toen de automarkt instortte.
In dit boek wordt de ondergang beschreven. Wat ging er mis?
Wat bepaalde het falende management? En had er niet eerder ingegrepen moeten en kunnen worden?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis