Naar de top Jantien Belt

Melissa is helemaal gelukkig als ze Swingteens wint, de talentenjacht voor tieners op televisie. Ze is in een klap beroemd en vanaf dat moment staat haar wereld op zn kop. Ze wordt gevraagd voor allerlei optredens en ze mag meezingen met Adventure, de band van de knappe Dion. Dit is iets waarvan Melissa voor die tijd alleen maar kon dromen. Voor de band moet Melissa veel repeteren, en hierdoor gaat ze vaak te laat naar bed. Op school gaat het steeds slechter, terwijl ze juist haar best moet doen voor de Cito-toets. En ook haar vriendschap met haar beste vriendin wordt op de proef gesteld. Van haar vader moet Melissa met de band stoppen, maar ze doet niets liever dan zingen. Zal haar droom nu nog uitkomen?
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 6,49
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis