Tom Cruise JOHNSTONE, I. De biografie

In de biografie van Tom Cruise vraagt auteur Iain Johnstone zich af of er wel een scheiding bestaat tussen de films van Cruise en zijn persoonlijke leven. Zou het zo kunnen zijn dat de hele wereld echt zijn podium is?Uiteraard komt zijn omvangrijke filmcarrière aan bod, maar ook zijn lidmaatschap van de controversiële Scientology Church, zijn relatie met Katie Holmes en zijn 'optreden' bij Oprah Winfrey.Iain Johnstone werkte jaren als filmjournalist voor de BBC en de Sunday Times. Hij maakte making-of-documentaires over onder meer War of the Worlds en schreef filmboeken over onder andere Dustin Hoffman en Clint Eastwood. Hij is bevriend met Steven Spielberg en was bevriend met wijlen Stanley Kubrick.Trefwoorden:// Hollywood / cinema / oscar / Nicole Kidman / Penelope Cruz
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,94
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis