Naar Eer en Geweten JONG, Gerie de & KOK, René & SOMERS, Erik gewone Nederlanders in een ongewone tijd, 1940-1945

[1e druk]. Vormg.: Roelof Koebrugge. Uitgave n.a.v. het AVRO televisieprogramma "Naar eer en geweten", uitgezonden in mei 1995. Dit boek beschrijft persoonlijke keuzes die mensen maakten tussen 1940 en 1945. Hoe leefde de gewone man of vrouw in oorlogstijd? Twaalf mensen vertellen openhartig over hún keuzes in hún oorlog. Keuzes die in oorlogstijd vaak onherroepelijk zijn en waarvan de consequenties meer dan vijftig jaar na dato nog steeds actueel zijn. Rijkelijk geïllustreerd met zwart/wit foto's. Met noten. Oorspronkelijke paperback met flappen. Zeer goed exemplaar. Trefw.: // 2e Wereldoorlog / Nederland / Verhalen / Interviews
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis