Het Rad des Tijds / VI Heer van Chaos JORDAN, Robert & FLATON, Johan-Martijn

RAD DES TIJDS 6 HEER CHAOS, R. Jordan

Met Het rad des Tijds schiep Robert Jordan een machtig avontuur. In omvang, reikwijdte en ambitie is dit epos met vrijwel niets te vergelijken. De serie heeft werelswijd miljoenen fans en maakte van Jordan de fantasyauteur van de jaren negentig. (The Sunday Times)

Het einde van de eeuw is nabij. De winden der verandering sleuren mensen met zich mee. Rhand Altor leidt een wankel verbond in de strijd tege de schaduw, terwijl de duistere een eigen web weeft om de mensheid te strikken. De winter is aangebroken, maar de aanhoudende hitte zorgt voor droogte en hongersnood. Velen willen Rhand aan zich binden, maar wie zal slagen? En tegen welke prijs?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Vierde druk. Rug krom gelezen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis