Gangsterliefje tegen wil en dank JOURDAN, Priscilla het ware verhaal van Priscilla Jourdan, vrouw van voormalig Holleeder-verdachte Marcel Kaatee

Gangsterliefje tegen wil en dank
Priscilla Jourdan
Samenvatting

Het ware verhaal van Priscilla Jourdan, vrouw van voormalig Holleeder-verdachte Marcel Kaatee
Met een voorwoord van Vrij Nederland-misdaadjournalist Harry Lensink

Priscilla Jourdan is al veertien jaar de vriendin van Marcel Kaatee, de man die de afgelopen jaren door justitie en in de media is afgeschilderd als het financiële brein van de vermeende criminele witwas- en afpersingsorganisatie van Willem Holleeder.
De officieren van Justitie Plooij en Teeven bestempelden Kaatee als Holleeders ‘minister van Financiën’, tijdens de eerste openbare rechtszitting op Schiphol in mei 2006 en vlak daarna in de beveiligde rechtbank in Osdorp. De rol die het Openbaar Ministerie Kaatee toebedeelde en de daaruit voortvloeiende beeldvorming in de media waren daarna onuitwisbaar.

Het verhaal van de vrouw die ongewild betrokken raakte bij Het Proces Van De Eeuw

Kaatee is na drieënhalf jaar, waarvan acht maanden in hechtenis, vrijgesproken van alle beschuldigingen. Toch hebben de verdenkingen nog steeds een onvoorstelbare invloed op zijn privéleven en dat van zijn omgeving. Jourdan beschrijft hoe zij als ‘vrouw van’ deze ingrijpende periode heeft beleefd. Haar eigen zaak moest aan de kant zodat zij de bedrijfsvoering van Kaatees ‘gokpaleizen’ op de Wallen op zich kon nemen.
Gangsterliefje tegen wil en dank bevat het fascinerende verhaal van een vrouw wier leven van de ene op de andere dag volledig veranderde.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis