Een lang weekend Joyce Maynard

De dertienjarige Henry woont met zijn moeder Adele in een slaperig Amerikaans stadje, waar hij zijn zomervakantie doorbrengt met tv-kijken, puzzelen of dromen over de meisjes in zijn klas. Hij is slecht in sport, vrienden heeft hij niet, en zijn vader ziet hij alleen op zaterdagavond als hij verplicht moet gaan eten met diens nieuwe gezin. Hoe hij ook zijn best doet, Henry weet dat hij met al zijn grapjes en zijn goedbedoelde echtgenoot voor één dag-coupon zijn labiele moeder niet gelukkig kan maken. Hun levens veranderen ingrijpend op de dag voor Labor Day, als een gewonde man Henry aanspreekt en om hulp vraagt. De vijf daaropvolgende dagen leert Henry een aantal waardevolle levenslessen: hoe je een honkbal werpt, het geheim van een perfecte taartbodem, de adembenemende pijn van jaloezie, de macht van verraad en het belang om anderen, en dan vooral degenen die we liefhebben, boven onszelf te plaatsen. En de wetenschap dat echte liefde de moeite van het wachten waard is. Op een manier die doet denken aan Ian McEwans Atonement en Paolo Giordanos De eenzaamheid van de priemgetallen vertelt Joyce Maynard een verhaal van liefde, brandende passie, schrijnende puberteit en verwoestend verraad. In een terugblik neemt ze de lezer mee naar de gebeurtenissen van een lang, heet en allesbepalend weekend, gezien door de ogen van een dertienjarige jongen en de man tot wie hij zal uitgroeien.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 7,99
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis