Perfect Pilates K. Noten

De snelle workout voor een sterke rug, een platte buik en strakke billen en benen. Beroemdheden als Madonna, Jodi Foster, Dustin Hoffman en Tiger Woods hebben het jaren geleden al ontdekt: Pilates, de eenvoudige oefenmethode voor een strak gestroomlijnd lichaam en meer kracht, lenigheid en balans. Met Perfect Pilates is al dit moois ook voor gewone stervelingen binnen handbereik. Perfect Pilates is de bijna honderd jaar oude methode van Joseph Pilates, maar dan geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dat merk je vooral aan je billen, buik en benen die strakker worden, aan je rug die sterker wordt, en aan je houding die snel zal verbeteren. Alleen daardoor al voel je je stukken beter - en zul je dat ook uitstralen. Met de talloze oefeningen en handige schema’s in dit boek werk je op een slimme manier aan een lijf waarin je je prettig voelt, zonder urenlang getrek aan zware apparaten of afmattende oefeningen. Na elke sessie - kort of lang - voel je je verfrist en vol energie! Met Perfect Pilates werk je aan een sterker, leniger en strakker lichaam, met als bonus meer zelfvertrouwen. De honderden stap-voor-stap instructiefoto’s, de unieke gratis dvd met proefles en een speciaal hoofdstuk voor professionals met wetenschappelijke onderbouwing en verwijzingen naar recente studies maken Karl Notens Perfect Pilates tot een onmisbaar boek bij elke Pilates-workout! Kijk ook op www.perfectpilates.nl voor een Perfect Pilates-centrum bij jou in de buurt.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis