Boudewijn Buch, verslag van een mystificatie KÄGIE, R. verslag van een mystificatie

Als nieuw. Pas na zijn dood werd bekend hoezeer Boudewijn Buch (1948-2002) van zijn leven een mythe maakte. Niet alleen in zijn romans, maar ook in interviews en tegenover zijn beste vrienden fabuleerde hij er lustig op los. Zijn grootste geheim had betrekking op "de kleine blonde", het zoontje van de schrijver dat op vijfjarige leeftijd aan een hersentumor zou zijn bezweken.
Alles wat Buch over zichzelf vertelde, kon zowel waar als onwaar zijn. Hij liet zich voorstaan op drie academische titels, terwijl hij in werkelijkheid de mulo bezocht. Weloverwogen blufte hij zich naar zijn succesvolle doorbraak.
Hij werd een geleerd man op gympjes, die in talloze publicaties en als maker van populaire tv-programma's een breed publiek voor wetenschappelijke thema's wist te interesseren. Zijn tomeloze energie kende geen grenzen. Weinig genres liet hij onbeproefd. Als dichter voelde hij zich ondergewaardeerd, maar als performer trok hij volle theaters.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis