Naar de haaien KAMPHUES, Rob volstrekt onverantwoorde avonturen

EEN HUMORISTISCHE, MAAR SOMS OOK ONTLUISTERENDE KIJK ACHTER DE SCHERMEN VAN DE TELEVISIEWERELD
Ongetraind in een bobslee de diepte in suizen. wilde haaien door een hoepel laten zwemmen, een geprikkelde stier op je af zien komen rennen, in te snelle auto's door de Noord-Afrikaanse woestijn racen, op zoek naar illegale goudmijnen in gebieden waar geen politie of leger durft te komen - Rob Kamphues heeft zich laten verleiden avonturen aan te gaan die met recht 'volstrekt onverantwoord' genoemd mogen worden.
Achteraf. Want tot voor kort dacht Kamphues daar anders over. Eigenlijk kwam hij pas zelf tot die conclusie toen hij ontdekte dat een latere tv-ploeg op de Bahama's door haaien was opgevreten en het vliegtuig waarmee hij in de Zuid-Amerikaanse jungle een noodlanding maakte een jaar later alsnog verongelukte.
Rob Kamphues is programmamaker. cabaretier, en nu dus ook schrijver. Voor dit boek putte hij uit tv-programma's die hij de afgelopen vijf jaar maakte: voor RTL maakte hij De acht plagen van Rob Kamphues, voor BNN Kamphues maakt Vrienden, waarin hij onder meer extreem-rechtse militairen bezocht, en voor de KRO Kamphues zoekt de Grens, waarin hij onder andere de Braziliaanse jungle in trok om nieuwe diersoorten te ontdekken. Naar de haaien is zijn eerste boek.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

gesigneerd en met opdracht aan vorige eigenaar

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis