Narben am Himmel KARDEL, Henry Novelle

Das Leben in Liverpool ist wie das Leben auf einer Eisscholle.
Seitdem autoritäre Mächte die winzige Föderation umstellen, ist die alte Hafenstadt am Mersey zum Schmelztiegel für Freigeister geworden. Trotz allen politischen Spannungen lebt der mittellose Literaturkritiker Nathan am liebsten in den Tag hinein. Doch was heißt es, in einer Stadt zu leben, zu lieben und zu philosophieren, in der so ein starker Puls schlägt? Und vor allem: Was bedeutet es, ein freier Mensch in einem Käfig zu sein?
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis