Oeps! Kathryn Schulz waarom fouten maken ons grootste talent is

Een fout maken is pijnlijk. Als we het zelf doen voelen we meestal verbazing, boosheid of verdriet. Als iemand anders een fout maakt, zien we het als een teken van incompetentie of tekortkoming. Het is niet verwonderlijk dat we een groot deel van ons leven bezig zijn fouten te vermijden. Wat we ons niet goed realiseren is dat wat in het ene geval een fout is, ook een leermoment, creativiteit, kunst en zelfs humor kan zijn. Wie fouten probeert te vermijden loopt dus heel wat meer mis.

Over de auteur
Kathryn Schulz, journalist voor onder andere The New York Times en Rolling Stone laat in een glashelder en meeslepend betoog zien dat we onlosmakelijk verweven zijn met onze fouten en dat ontkenning hiervan ons pas echt in de problemen kan brengen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 22,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis