Griekenland als literair decor Kees van Rijswijk

Griekenland biedt zijn bezoekers een aantrekkelijk samenspel van een prachtige natuur met indrukwekkende bergen, schitterende kusten en mooie stranden met de zichtbare sporen van een eeuwenoude cultuur. Maar Griekenland is ook een land dat tot ver in de 20ste eeuw zwaar geleden heeft onder de gevolgen van oorlog, geweld, onderdrukking en armoede. Deze combinatie van positieve en negatieve kenmerken wordt weerspiegeld in een grote hoeveelheid romans en verhalen waarin Griekenland een rol speelt. ‘Griekenland als literair decor’ voert de lezer langs personen en locaties die in deze romans en verhalen aan de orde komen. Het doet dit aan de hand van een selectie van ongeveer 100 boeken uit het omvangrijke literaire aanbod dat beschikbaar is. Bij de samenstelling van deze keus speelden drie criteria een belangrijke rol: - alleen in het in het Nederlands geschreven of vertaalde boeken; - uitsluitend na 1900 geschreven boeken; - alleen proza, geen poëzie.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,50
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis