Boze tongen Kellerman, J.

Hoe kan een psychopaat die is opgesloten in een zogenaamd veilige inrichting voor moordenaars de gewelddadige dood van een aantal mensen in de buitenwereld voorspellen? Dat is de vraag die psycholoog Alex Delaware en rechereur Milo Sturgis bezighoudt. Het eerste slachtoffer is een derderangs acteur die dood in de kofferbak van een auto, keurig in tweeën gezaagd. Maanden later komt een psycholoog op een even gruwelijke wijze om het leven. Beide moorden zijn voorspeld door Ardis Peake, een psychiatrisch patiënt die al tientallen jaren achter slot en grendel zit. Niemand heeft ooit aandacht besteed aan zijn onsamenhangende uitspraken, maar nu zijn voorspellingen zijn uitgekomen, willen sommigen wel luisteren.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Nederlandse vertaling 2000

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis