zaterdag een KEULEMANS, C. & HEIJNEN, J. ook voetballers worden ouder

‘Fouten zijn onze wekelijkse werkelijkheid, en de kracht van deze verdediging is dat ze zijn gebreken zo goed kent. Als een oude accoudeon gaat ze open en dicht, zuchtend en piepend, maar links en rechts staan continu met elkaar in verbinding, beide handen volgen hetzelfde ritme, waar de een de lucht in gaat blijft de onder niet ver achter.’
Wat doet een elftal reclamemakers, communicatiedeskundigen, verplegers en boekverkopers, gemiddeld 41 jaar oud, nog in de vierde klasse KNBV? Waarom scheppen mannen die door de week miljoenenbedrijven adviseren er elke zaterdag weer eer in om ook de derde helft te winnen? Wat brengt ze ertoe om bij temperaturen rond het vriespunt in wrakke kleedkamers te hokken met een kopje thee terwijl ze verrot gescholden worden door de chemicus die hun trainer is?
Chris Keulemans en Jos Heijnen, doelman en rechtsback van VVGA zaterdag één, legden in takst en foto’s het grensgebied vast tussen voetbal als heldhaftige, soepele teamsport en voetbal als het bijna kolderieke schouwspel van mannen die maar neit willen toegeven dat hun jeugd voorbij is. Zaterdag één is een ode aan het amateurvoetbal, herkenbaar voor iedereen die zelf in het weekend op de velden staat en verhelderend voor hen die er nog niet dood aangetroffen zouden willen worden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Uitgegeven in 2007

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis