Wat zegt mijn baby? KIESTER, S. & KIESTER, E. lichaamstaal in het eerste levensjaar

Een aantrekkelijk vormgegeven boek dat een helder licht werpt op de ongesproken taal van baby’s en dat jonge ouders helpt hun kind beter te begrijpen.


Baby’s drukken zich uit in een ‘geheimtaal’ die bestaat uit bewegingen, gebaren, gezichtsuit-drukkingen en geluiden. In Wat zegt mijn baby? worden deze verschillende vormen van non-verbale communicatie toegelicht, zodat je leert begrijpen wat je kind wil en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Al deze communicatievormen worden geïllustreerd met zeer sprekende foto’s.

Kleine gebaren – een uitgestoken vinger, een blik over de schouder, een voorzichtig lachje – hebben vaak een verrassend complexe betekenis. Wat zegt mijn baby? verklaart de signalen die baby’s instinctief gebruiken om hun behoeften, voorkeuren, gevoelens en stemmingen tot uitdrukking te brengen. Het laten vallen van een speeltje kan bijvoorbeeld worden geïnterpreteerd als ‘Laten we spelen!’, terwijl een hoofdbeweging een aanbod kan zijn om te onderhandelen.

Op basis van wetenschappelijk onderzoek en de ruime opvoedkundige ervaring van de schrijvers komen talloze voorbeelden aan de orde van wat baby’s doen, en wordt uitgelegd welke onvermoede betekenissen hun boodschappen kunnen hebben. Een snelle en goede interpretatie van deze boodschappen kan essentieel zijn voor een goede verstandhouding tussen ouder en kind.

Sally en Edwin Kiester schreven samen een aantal boeken en meer dan tweeduizend artikelen op het gebied van gezondheid en opvoeding.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis