Kokende vrouwen KLAUTZ, H. & BERG, E & DEN, van 52 openhartige gesprekken over koken en carriere

52 openhartige gesprekken over koken en carriére

door Erna ven den Bergen en Henriëtte Posthuma de Boer,
fotografie Eddy Posthuma de Boer

In vervolg op het succesvolle boek Kokende mannnen, dat vorig najaar verscheen, worden ditmaal Kokende vrouwen geportretteerd.

Bij Kokende vrouwen is emancipatie het sleutelwoord: het gaat om vrouwen, ingedeeld in drie categorieën die niet alleen een goed verhaal kunnen vertellen maar die ook voor originele, herkenbare receptuur kunnen zorgen.
In de categorie meesterkoks, aangevuld met een enkele belangrijke maan in de restaurantwereld, zijn dat: Angélique Schmeinck, Margo Reuten, Denise Mooy en Jean Beddington.
In de categorie culinaire journalistes: Marjoleine de Vos en Sylvia Witteman, Florine Boucher en Janneke Vreugdenhil, maar ook Lizet Kruyff en Jonah Freud.
In de categorie 'beroemde'vrouwen: Mensje van Keulen, Marjan Berk, Rudi Wester, Annemarie Jorritsma, Marianne Thieme, Annet Malherbe, Sylvia Tóth, Imca Marina, Astrid Joosten, Hanneke Groenteman, Dieuwertje Blok, Clairy Polak, Marga van Praag, Sanne Wallis de Vries en Micky Hogendijk.
Zo'n vijftig (carrière) vrouwen in totaal. De vrouwen zullen, in kleur, in hun keukens worden gefotografeerd door Eddy Posthuma de Boer.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis