Komt een vrouw bij de dokter Kluun

'ODE AAN DE LIEFDE.' NRC HANDELSBLAD
'MOOISTE BOEK OOIT GESCHREVEN OVER EEN VROUW DIE STERFT.' LINDA.
Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor. Een stijl die net als de diagnose als een mokerslag aankomt.
Kluun (1964) verloor zijn vrouw op 36-jarige leeftijd aan kanker. Van zijn debuutroman komt een vrouw bij de dokter (2003) werd een half miljoen exemplaren verkocht. Het boek is de winnaar van de NS Publieksprijs 2006. Het wordt in 17 landen vertaald en een film is in voorbereiding. Ook de vervolgroman De weduwnaar (2006) is een bestseller. Verder publiceerde kluun het satirische voorlichtingsboekje Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

De kaft is licht beduimeld en het binnenwerk iets verkleurd.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis