John Kraaijkamp KNEBEL, Xandra

John Kraaijkamp
Xandra Knebel
Samenvatting
Een boek over John Kraaijkamp senior: niet alleen omdat hij in april 2010 de respectabele leeftijd van 85 jaar bereikt, maar bovenal omdat hij een ongewoon verschijnsel is in de Nederlandse theater-, amusements- en televisiewereld. Als jongenstenor, komiek, televisiester, toneelspeler en filmacteur betoverde Kraaijkamp decennialang het Nederlandse publiek, dat hem van meet af aan in het hart sloot en nooit meer liet gaan. In John Kraaijkamp vertelt Xandra Knebel de boeiende geschiedenis van een gecompliceerd en buitengewoon talentvol mens. Een verhaal over een zingend Amsterdams straatschoffie, die als komiek ‘de lach aan zijn kont’ had hangen en het uiteindelijk waagde om de overstap naar het grote toneel te maken. Zijn gedrevenheid en passie voerden Kraaijkamp – via toppen en dalen, mooie en lelijke kritieken, prijzen en teleurstellingen, medespelers en tegenspelers – uiteindelijk naar de absolute top van zijn vak en maakte hem tot dé publiekslieveling van Nederland.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis