Warme voorgerechten KOOLBERGEN, J.

In dit deel van Eurodélices maakt u aan de hand van zo'n 150 recepten voor warme voorgerechten een rondreis door het gastronomisch zo veelzijdige Europa. In dit unieke kookboek zijn speciaal uitgekozen recepten van niet minder dan 81 topkoks uit 13 landen bij elkaar gebracht, waarbij u ook kennis maakt met diverse regionale specialiteiten.
In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van het Avondland, dat de heerlijkste warme voorgerechten verenigt. Of het nu polenta met ricotta betreft, amandel-roomsoep of Brussels lof met ganzenlever - bij de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden; van de eetlust opwekkende soepen tot voedzame visgerechten. We treffen simpele, snelle gerechten aan, maar evengoed de meest geraffineerde tafelgeneugten.
De in Eurodélices - WARME VOORGERECHTEN verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis