Ruimteonderzoek - De horizon voorbij KORT, Niek. de de horizon voorbij : een indruk van veertig jaar Nederlands ruimteonderzoek

De horizon voorbij

De grote mogendheden Amerika en Rusland zijn niet de enigen die zich bezig houden met ruimteonderzoek. Een van de eerste landen die na de Tweede Wereldoorlog een ruimteonderzoeksprogramma startte, was Nederland. Nederlandse onderzoekers ontwikkelden grensverleggende technologie en behaalden daarmee baanbrekende resultaten.

Ruimteonderzoek - De horizon voorbij geeft een overzicht van veertig jaar Nederlands ruimteonderzoek, bovendien biedt het een kijkje in de toekomst.

Niek de Kort (1956) studeerde astrofysica aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Hij was werkzaam bij TELEAC als publicist en programmamaker. De laatste 15 jaar is hij zelfstandig publicist, consultant en projectmanager voor kennisinstellingen. Ruimteonderzoek - De Horizon voorbij kwam tot stand in samenwerking met de Stichting Ruimteonderzoek Nederland (SRON).
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht mocht er meer bekend zijn over uw bestelling.

.
pro-mbooks1 : broekhuis