Luchtgevaar KORTHALS ALTES, A. Luchtaanvallen op Nederland 1940-1945

Dit boek is het eerste overzicht in boekvorm van de luchtaanvallen op ons land. Het onthult het hoe en waarom van noodlottige bombardementen als die op Rotterdam, Nijmegen, Walcheren en Bezuidenhout. Tot nu toe niet ontsloten bronnen en nooit eerder gepubliceerde luchtfoto's maken voelbaar hoe de burgers op de grond en de vliegers boven hen de wrede luchtoorlog beleefden. Goed exemplaar, met leesvouw. Trefw.:// WO II / Tweede wereldoorlog / Luchtoorlog / Oorlogsvliegers /
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis