Verborgen verwantschappen KOUSBROEK, Rudy Fotosynthese

Een foto van iets onmogelijks, dat is sinds de opkomst van de digitale techniek geen probleem meer, maar een afbeelding die iets onmogelijks uitdrukt, dat is heel wat anders. Dat is waar het boek om is begonnen, een vervolg op het verrassende fotoboek Opgespoorde wonderen waarmee Kousbroek spelenderwijs een nieuw genre creërde.
Niet wat de foto toont, maar wat hij verbergt is hier waar het om gaat. Pinquins die naar een psalm luisteren, mensen die blind van liefde met tafel en al omvallen, gelovigen die bezig zijn een god op te graven, dat zijn enkele van de motieven die hier aan de orde komen, maar ook de vraag of er in het paradijs hoogtevrees bestaat en of betekenis een rol speelt in de poëzie.

Het onmogelijke heeft de gedaante van een raadsel zonder oplossing, de sleutels van de brandkast liggen in de brandkast zelf. Het zijn nasporingen waarmee ook Magritte, Brûnel en Roussel zich hebben beziggehouden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Achterkant vlekkering, beduimeld. Binnenwerk prima.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis