Een lichte last KRUIJF, G. de & JONG, W. de protestantse theologen over de kerk

De navolging van Jezus Christus levert verrassende inzichten over de kerk op.

In de protestantse traditie is de kerk een middel om met God zelf in aanraking te komen. Een aantal protestantse theologen voelt zich daarom uitgedaagd werk te maken van de kerk.
Samen gaan zij in dit boek in op een aantal onderwerpen die het hart van de kerk raken. Zoals het missionaire karakter van de kerk: er zijn werelden te winnen, maar vreemde werelden verrijken en bevragen ons ook. En is er verschil tussen kerk en moskee als het om uitsluiting gaat? En hoe vertrouwd en vreemd is Israël voor de kerk? Andere hoofdstukken gaan over doop en avondmaal, de biecht en de gaven van de Heilige Geest. De titel is geïnspireerd door een echt protestants advies: je hoeft niet te zwaar aan de kerk tillen! Je energie kan vooral ingezet worden voor de navolging van Jezus Christus.

* Belangwekkende bijdragen van vooraanstaande protestantse theologen over de betekenis van de kerk
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis