Flexibiliteit & management KUHL, Stefan als apen de baas van de dierentuin zijn

Door de snel veranderende marktomstandigheden en de technische ontwikkelingen kan een onderneming niet meer hopen dat zijn omgeving eenvoudig, duidelijk gestructureerd en duurzaam zal zijn.Elke verandering heeft zijn prijs. Stefan Kuhl richt zich tegen het blinde enthousiasme waarmee men concepten om tot ontmanteling van de hiërarchie en tot decentralisatie te komen destijds heeft aangeprezen. Hij toont hoe we de nadelen van deze concepten tegemoet kunnen treden zonder terug te vallen in bureaucratische ondernemingsvormen.Het is voor bedrijven allang niet meer voldoende om zich te ontwikkelen tot een in een "management kookboeken" beschreven ideale of schijnbaar ideale organisatie. De interne organisatie moet voortdurende verandering mogelijk maken.Stefan Kuhl geeft waarschuwingssignalen aan ondernemingen die moeten flexibiliseren. Hij doet dit aan de hand van uitvoerige voorbeelden en vanuit de ervaring die hij heeft opgedaan bij diepgaand onderzoek in internationale bedrijven, zoals bij Edenburg Elektrotechniek in Rotterdam. Goed exemplaar. Naam en adres vorige eigenaar staan op de titelpagina geschreven. Met noten en bibliografie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis