De Werkplaats KUIPERS, Willem.

Het is juli, zomer, maar door de ruiten van de afdeling intensive care ziet Wytze Benner slechts sombere wolken, waarin hij wanhopig het dalen en stijgen, de grandeur en misère van zijn leven leest, even onregelmatig als zijn hartslag op de monitor achter zijn bed. Schimmen uit zijn jeugd doemen op en worden gestalten van vlees en bloed: Duitse soldaten die hem na de spertijd dreigen neer te schieten, moffen die het ouderlijk huis binnendringen en zijn Duitse moeder vernederen.

Boven allen uit torent de reusachtige Jacob Benner, zijn vader, baas van De Werkplaats, voor de duvel en zijn ouwemoer niet bang, zelfs niet voor de moffen. Benner, een vooruitziend ondernemer, droomt van de fabriek die hij na de oorlog zal bouwen. De fabriek komt er, maar de baas zal zijn beloofde land niet binnengaan. Evenmin als zijn zoon.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

De 57-jarige hoofdpersoon, Wytze Benner, is na een hartaanval in de zomer van 1997 opgenomen op de afdeling intensive care, en overziet in lange flashbacks drie belangrijke periodes van zijn leven: de oorlogsjaren, de tijd van de wederopbouw en de jaren zestig.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis