Muziek Meester ! + cd-rom LEI, Rinze van der Deel 1 - Druk 1

Muziek Meester! deel 1 is opgebouwd uit een thematisch deel en een didactisch deel.Het thematische deel besteedt ruim aandacht aan onderwerpen als ikzelf als leraar, muziek in de onder-, midden- en bovenbouw en multicultureel muziekonderwijs.Het didactische deel behandelt de domeinen zingen, luisteren, muziek maken, muziek lezen en noteren en bewegen. Per domein gaat de student aan de hand van praktijkvoorbeelden aan de slag met de vragen Wat doe je als leraar? Hoe reageren de kinderen? en Waar moet de les over gaan? Elk hoofdstuk sluit af met een Meesterwerk-opdracht waarin de student algemene aan vakcompetenties koppelt, bijvoorbeeld door een analyse te maken van de leerlijn rond muziek lezen en noteren uit Moet je doen!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 33,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis