Muziek Meester ! + cd-rom LEI, Rinze van der Deel 1 - Druk 1

Muziek Meester! deel 1 is opgebouwd uit een thematisch deel en een didactisch deel.Het thematische deel besteedt ruim aandacht aan onderwerpen als ikzelf als leraar, muziek in de onder-, midden- en bovenbouw en multicultureel muziekonderwijs.Het didactische deel behandelt de domeinen zingen, luisteren, muziek maken, muziek lezen en noteren en bewegen. Per domein gaat de student aan de hand van praktijkvoorbeelden aan de slag met de vragen Wat doe je als leraar? Hoe reageren de kinderen? en Waar moet de les over gaan? Elk hoofdstuk sluit af met een Meesterwerk-opdracht waarin de student algemene aan vakcompetenties koppelt, bijvoorbeeld door een analyse te maken van de leerlijn rond muziek lezen en noteren uit Moet je doen!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 33,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis