Hout en schepen LEKKERKERKER De groei van de Hollandsche koopmansfamilie Gips

met foto's en afbeeldingen. Monumentaal boek over deze koopmansfamilie die vooral in de 19e eeuw werven in Dordrecht en Schiedam hadden en daarnaast eigen schepen voor de handel. Veel van de geschiedenis handelt over de werven en eigen schepen. Er zijn 200 genummerde exemplaren van dit boek verschenen, die niet in de handel mochten komen.exemplaar 29 /200. Rug verkleurd door de zon en beschadigd.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 35,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Genummerd exemplaar. 88 / 200. Slecht exemplaar. Losse pagina, rug gescheurd en verkleurd, beduimeld en algeheel minder fraai.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis